Is het artikel op voorraad dan leveren we binnen de getoonde levertijd. Controleer daarom altijd de aangeven levertijd. Het is helaas nog niet mogelijk een tijdsindicatie aan te geven. Bestellingen vanaf 50.- bezorgen we gratis via PostNL of DPD anders betaal je 4,99.

We doen ons uiterste best om de voorraad van een elk artikel zo goed mogelijk met je te communiceren. We laten het je weten als we iets niet binnen de genoemde levertijd kunnen bezorgen.

Soms bezorgen we iets later omdat je bijvoorbeeld voor het eerst bij ons bestelt of op een van de Waddeneilanden woont. Je ontvangt van ons een track & trace code zodra het pakket bij ons is verstuurd. Hiermee kan je het pakket volgen.

We proberen je bestelling altijd in één pakket te bezorgen. Bestel je artikelen met verschillende levertijden, dan wordt je bestelling soms gesplitst in twee of meer bezorgingen. Dit heeft geen invloed op de berekening van de bezorgkosten. Beloofd!

Bezorgafspraak wijzigen

Wil je je bezorgafspraak wijzigen en heb je nog geen track & trace van ons ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@bikben.nl.